Dzieci Kwiaty

Forum gildii "Dzieci Kwiaty"

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2011-01-16 22:59:22

Ayan

U¿ytkownik

SkÄ…d: Kielce
Punktów :   

TS

Mo¿e by¶my tak sobie zrobili gildyjny kana³ na Team Speaku?  w sumie jak na razie nie jest to a¿ tak potrzebne, ale z czasem, kiedy wejdzie wiêcej 70-tek mo¿e siê bardzo przydaæ ;p

Team Speak 2

Na razie mo¿e nie bêdziemy siê bawiæ w stawianie kana³u na sta³e (wymagane systematyczne przebywanie co najmniej 5 cz³onków), ale mo¿na od czasu do czasu postawiæ jaki¶ zwyk³y np:

Nazwa: Dzieci Kwiaty
Has³o: nocnik

Ka¿dy kto bêdzie siê logowa³ na TS'ie bêdzie najpierw sprawdza³ czy aktualnie jest za³o¿ony kana³ Dzieci Kwiaty, a je¿eli nie bêdzie to sam zrobi i jako¶ tak mo¿na by to ci±gn±æ. ;p

Taka moja koncepcja wynik³a, jak kto¶ chce wiêcej wiedzieæ o Team Speaku, czy tam siê za bardzo nie orientuje o co mi chodzi, to pisaæ.

Vilnya!

bo nie ma to jak ognicho z kuflem Flagona.

#2 2011-01-19 21:17:07

buczes

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: TS

jak zawsze genialne pomysly w przyszlosci warto by bylo wprowadzic

Psikus ^^

SPAAAAAAAAAAAAAAM !!!!!!!

#3 2011-01-23 20:45:56

Ayan

U¿ytkownik

SkÄ…d: Kielce
Punktów :   

Re: TS

dobra, ja bym prosi³ coby wiêcej osób siê podpisa³o pod pomys³em, albo powiedzia³o ¿e beznadziejny, bo nie wiem czy co¶ z tym robiæ.. ;p

Aktualnie co¶ siê dzieje niedobrego z serwerem, albo mi siê co¶ popsu³o. ;p jak wróci normy, to stawiam serwer.

Spróbujê postawiæ.

Ostatnio edytowany przez Ayan (2011-02-02 10:33:37)

Vilnya!

bo nie ma to jak ognicho z kuflem Flagona.

Stopka forum

RSS